L’artista Ana Llestín inicia la temporada d’exposicions de la sala Maria Sorolla de Moncofa

Del 28 de juny al 28 de juliol estarà exposada la seua obra

La sala d’exposicions Maria Sorolla de Moncofa inicia la temporada artística 2024 amb la pintora valenciana Ana Llestín. La primera exposició temporal de la sala, ubicada a la primera planta de l’Oficina de Turisme de Moncofa, s’inaugura aquest divendres 28 de juny a les 19.30 h.

El públic podrà admirar les obres de Llestín fins al 28 de juliol, un mes en què els llenços i creacions de la pintora seran protagonistes en l’escena cultural de la Plana Baixa. L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, i la regidora de Cultura, Ilenia Begnozzi, donaran la benvinguda a Ana Llestín durant la inauguració, que es podrà visitar de dimarts a diumenge de 19 h a 21 h.

“Gaudirem de l’obra d’Ana Llestín durant un mes sencer. A Moncofa apostem decididament per acostar les grans artistes del panorama espanyol, una tasca que amb esforç i talent aconsegueix la comissària de la sala, Gabriela Alemany. Alemany ha dotat Moncofa d’una sala d’una qualitat artística envejable per a qualsevol gran ciutat espanyola”, ha expressat Ilenia Begnozzi, regidora de Cultura. “El nostre objectiu és oferir una pluralitat d’opcions culturals al veïnat i als milers de visitants que estiuegen a Moncofa o ens visiten en estades curtes. Llestín els donarà la benvinguda amb la seua esplèndida obra”, ha afegit.

Miguel Vicens Riera, a l’agost

La segona exposició temporal serà del pintor i escultor valencià Miguel Vicens Riera, del 2 d’agost al 2 de setembre a la sala Maria Sorolla. “Dos obres i llenguatges artístics diferents que junts continuen consolidant la reputació artística d’un espai cultural comissariat per Gabriela Alemany, el prestigi del qual és reconegut pel panorama artístic nacional”, ha dit Begnozzi.

Lletres i pintura a la sala Maria Sorolla

Aquest estiu, la sala Maria Sorolla mesclarà pintura i literatura. El 3 d’agost està reservat per al poeta i filòsof Julio García Caparrós i el seu fill Daniel Arana, docent i escriptor, que presentaran els seus nous poemaris “Raíz de brezo” i “Cantos del desarraigo”, guardonat en la dessetena edició del Premi Internacional Antonio Gala de Poesia. Alicia García Arana, filla i germana de Julio i Daniel, ha il·lustrat “Raíz de brezo” amb aquarel·les.