L’Ajuntament de la Vall d’Uixó reobri el quiosc-cafeteria de la pista de ball de Sant Josep la setmana vinent

Tania Baños destaca la importància de recuperar aquest servei públic amb una gestió renovada i plans per dinamitzar la zona

La reobertura del quiosc-cafeteria de la pista de ball és “el símbol d’una nova etapa” per al Paratge de Sant Josep, segons ha destacat l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños. La primera setmana de juliol, aquestes instal·lacions tornaran a oferir servei de begudes, gelats i café, amb una imatge renovada i fresca.

Baños ha explicat que s’estan ultimant els detalls per a prestar un servei públic on no arriba el sector privat, especialment en horaris de vesprada i nit quan hi ha activitats com els balls d’estiu, Singin’ in the cave, espeleokayak, Estiu Esportiu o concerts puntuals.

La recuperació d’aquest servei era una petició dels participants en aquestes activitats. A més, es vol que el quiosc-cafeteria “torne a ser un punt de trobada per als vallers i valleres, on prendre alguna cosa en un entorn natural, segur i amb zones de joc per a xiquets i xiquetes”, dinamitzant així el paratge.

L’alcaldessa ha remarcat que ha sigut “una setmana d’alegries, perquè la Vall ha patit molt per la privatització de la piscina, cafeteria i restaurant de Sant Josep”. Davant d’aquesta situació, “hem presentat solucions, amb el projecte del parc aquàtic i la reobertura d’aquest quiosc”. Per a “evitar caure en errors del passat que van acabar en el tancament”, la gestió en aquesta nova etapa serà totalment pública.

“Podem desenvolupar un projecte tan ambiciós gràcies a la bona gestió, que ha aconseguit que les Coves de Sant Josep tinguen beneficis”, ha afegit. En 2015, el balanç d’ingressos i despeses de l’empresa pública era zero, mentre que l’any passat “vam tindre mig milió de beneficis, després d’un procés de professionalització i modernització”. Aquest saldo positiu es destinarà ara a la construcció del nou parc aquàtic, que “no és una utopia, sinó un full de ruta marcat i real”.