Nules conclou la programació d’oci jove “Patis Joves Oberts”

La iniciativa ha finalitzat amb la participació de 58 joves d’entre 12 i 18 anys

L’Ajuntament de Nules ha conclòs la programació d’oci jove “Patis joves oberts”, oferint un espai obert els dissabtes per a joves de 12 a 18 anys amb diverses activitats d’entreteniment. Un total de 58 joves van participar en l’Scape Room que va tancar la programació, desenvolupada durant el curs escolar per potenciar l’aprenentatge cooperatiu.

En aquesta última activitat, els participants van desenvolupar habilitats com el pensament crític, la concentració, l’atenció al detall, la resolució de problemes i la retenció d’informació. El pati del CEIP Lope de Vega, obert els dissabtes de 10 a 13.30 hores, ha estat l’escenari d’aquestes activitats des de l’octubre passat. “Aquesta iniciativa té una gran acceptació per part dels joves, i continuarem treballant per oferir aquesta programació d’oci gratuïta”, afirma la regidora de Joventut, Blanca Silvestre.

Aquesta iniciativa compta amb una subvenció de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per al desenvolupament de projectes de temps lliure per a xiquets en edat escolar i joves fins a 18 anys. A més, s’afegeix a la programació “Patis Oberts. Vine a jugar”, destinada als més menuts i posada en marxa el 2022 des de la regidoria d’Infància