La Policia Local d’Almenara sorprén “in fraganti” a dos lladres de melons gràcies als vols de vigilància del dron

També va participar en les tasques de rescat d’un agricultor accidentat en caure-li un depòsit damunt

Ahir, la Policia Local d’Almenara va sorprendre “in fraganti” a dues persones furtant melons en un camp del terme municipal gràcies als vols amb dron que reforcen la vigilància. Les persones detingudes han passat a disposició judicial. Segons el cap de la Policia Local, Javier Navarro, es van detectar a dues persones agafant melons durant un vol de vigilància amb el dron. Es calcula que havien recol·lectat entre 400 i 500 kg de melons en el moment de ser atrapades.

Aquests vols de dron per part de la Policia Local d’Almenara també serveixen per a la detecció de robatoris de collites i la localització d’abocaments incontrolats.

Rescat d’un Agricultor Accidentat

D’altra banda, la Policia Local d’Almenara va participar en el rescat d’un agricultor accidentat al Camí Bovar, a qui li va caure un depòsit damunt. Un altre agricultor va sentir la petició d’ajuda i va telefonar a la Policia Local, la qual cosa va permetre activar l’operatiu de rescat, incloent la crida al SAMU. L’agricultor, que presentava diverses lesions, va ser traslladat a un centre hospitalari.