El PP de la Vall d’Uixó demana la restauració de la senyalització turística

L’objectiu de la reclamació és facilitar al turista l’arribada al patrimoni en el qual conta la ciutat

El Partit Popular de la Vall d’Uixó exigirà demà en el ple la restauració i reparació de la senyalització turística de la ciutat, actualment danyada o desapareguda, per facilitar als turistes l’arribada als llocs històrics, artístics i culturals de la ciutat. A més, demanaran la modernització dels senyals existents, especialment en aquells punts desfasats o inexistents.

El portaveu del PP, Herminio Serra, ha lamentat l’estat dels senyals turístics, assenyalant que molts panells estan desgastats i trencats, oferint una imatge negativa del municipi. Serra ha recordat que les Coves de Sant Josep són el segon recurs turístic més visitat de la província de Castelló, amb una mitjana de 200.000 visitants anuals, la qual cosa fa imprescindible cuidar la senyalització turística.

El portaveu del PP ha denunciat la “deixadesa” de l’Ajuntament i la falta d’interés de l’alcaldessa, Tania Baños, per solucionar aquest problema. Ha exigit que assumisca més responsabilitats i faça una passejada per la ciutat per comprovar l’estat de la senyalització. Serra ha conclòs que el PSOE i els seus socis de govern són els únics culpables de l’abandó de la ciutat.