JovesPV celebra el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ sota el lema “Tot orgull fa paret” en La Vall d’Uixó

L’organització prepara un autobús per a la manifestació del divendres i una taula de debat amb gent del col·lectiu LGTBIQ+

L’organització juvenil JovesPV commemora el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ amb el lema “Tot orgull fa paret”. “Enguany no podíem quedar-nos quiets, perquè els nostres drets estan sent atacats més que mai”, va explicar Xana Ardit, secretària local.

Per a l’ocasió, JovesPV ha organitzat un autobús per a assistir a la manifestació del divendres, a la qual PP i VOX han donat l’esquena, segons Guillem Roig, secretari comarcal. A més, es durà a terme una taula redona el diumenge a les 19.30 en la plaça del Centre per a discutir experiències i preocupacions del col·lectiu.

La campanya s’enfoca a defensar els assoliments aconseguits i visibilitzar al col·lectiu, especialment en pobles on encara existeixen barreres i tabús sobre l’orientació sexual. “En aquesta ocasió no podíem quedar-nos de braços plegats, perquè veiem contínuament notícies de PP i VOX atacant els nostres drets i difonent “fake news'”, va concloure Roig.