Cristian Galas fitxa per la UDE

El central s’incorpora procedent del Roda i és junt a Victor Ferrando l’últim reforç que han presentat els blanc-i-blaus

El valler Cristian Galas, de 32 anys, fitxa per la UDE procedent del RODA per a reforçar un planter que ha presentat moltes novetats en els darrers dies. Defensa contundent, s’unix al projecte de José Manuel Descalzo en la Tercera RFEF. També s’ha presentat esta vesprada a un altre valler, Victor Ferrando, que torna a casa.

El passat cap de setmana la UDE anunciava altres 5 incorporacions: Sergio Soler, Moises Eboko, Zurita, Alejandro Guillén i José Aguilar. Noms que s’afegien a Adrián Morón, Vicent Roig, Luismi, Sergio Soler, David Navarro, Mario Cervera i Mario Ferrer.

Cal recordar les renovacions del capità David, de Forner, Valcárcel, Colomer, Megina, Ximet, Piña, Burri, Amine, Añó i Blas.

La UDE começarà la pretemporada el 22 de julio.