Almenara obri una nova àrea de cal·listènia en el nucli urbà

Es troba al carrer Corona i se suma al situat al carrer Fillola de la Platja Casablanca

L’Ajuntament d’Almenara ha inaugurat una zona de cal·listènia al carrer Corona, enfront del Parc de la Canal, amb l’objectiu de continuar ampliant les àrees esportives i recreatives en la localitat. Aquesta nova instal·lació, que ha requerit una inversió municipal de 5.000 euros, es troba al costat del gimnàs a l’aire lliure per a majors.

Aquest és el segon parc de cal·listènia a Almenara, sumant-se al situat al carrer Fillola de la Platja Casablanca, instal·lat l’any passat i molt ben rebut per la comunitat.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, va destacar: “Amb aquest segon parc de cal·listènia en el nucli urbà, continuem la nostra aposta per fomentar la vida saludable i l’esport, un dels objectius de l’equip de govern”. De manera gradual, continuarem ampliant les zones de cal·listènia i els gimnasos a l’aire lliure per a satisfer la creixent demanda d’aquestes instal·lacions”.