Alfondeguilla presenta la seua nova marca turística: Porta de la Serra Espadà

El disseny ha sigut elaborat per Elena Torres, dissenyadora gràfica i veïna de la localitat

L’Ajuntament d’Alfondeguilla ha presentat la seua nova marca turística, dissenyada per la veïna i dissenyadora gràfica Elena Torres. El logotip mostra tres muntanyes de diferents colors sobre un fons verd ondulat, simbolitzant la vegetació, l’aigua, les flors i el sol del municipi. Segons Torres, el disseny convida a explorar i connectar amb la naturalesa.

“El logo reflectix la bellesa natural d’Alfondeguilla i simbolitza l’inici d’una aventura en un entorn muntanyenc. A través dels seus colors i elements, he tractat de capturar l’essència d’este municipi, convidant a explorar i connectar amb la naturalesa”, ha explicat Elena Torres.

Cada color del logotip representa un aspecte del paisatge: verd per a la vegetació, blava per a l’aigua, rosa per a les flors i taronja per al sol. A més, una clau en el centre de les muntanyes simbolitza el descobriment i la preservació de l’entorn natural d’Alfondeguilla.

L’alcalde, Salvador Ventura, confia que aquesta nova imatge atraurà més visitants i enfortirà la promoció turística del municipi. El logotip s’utilitzarà en tots els materials promocionals, incloent-hi la web, xarxes socials i fullets turístics.