Nules posa en marxa el servei de salvament i socorrisme a les seues platges

Condicionarà els espais de bany que han estat afectats per les obres de regeneració

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa aquest cap de setmana el servei de salvament i socorrisme a les seues platges, que es prolongarà fins al pròxim 8 de setembre. L’horari d’aquest servei serà de 12 a 19 hores als mesos de juny i setembre, i d’11 a 20 hores als mesos de juliol i agost, en les platges de l’Alcúdia, Bovalar i les Marines.

La regidora de Platges, M. José Esteban, va visitar les postes sanitàries i al personal de salvament, destacant que “he volgut conéixer en primera persona el dispositiu de salvament i socorrisme que hui mateix comença a funcionar perquè els banyistes puguen gaudir de les nostres platges”.

A més, la platja de les Marines comptarà també amb una posta sanitària amb un punt adaptat durant els mesos de juliol i agost, i la platja de l’Alcúdia també tindrà una altra posta sanitària amb punt accessible.

Des de la regidoria de Platges s’assenyala que es van a realitzar diferents actuacions en les zones de bany per a condicionar l’espai afectat per les obres de regeneració. “Es posaran també cartells informatius a la platja de les Marines per a prevenir a les persones dels nivells irregulars que hi ha a l’entrada a la mar”, ha matisat Esteban.

Les platges de l’Alcúdia, el Bovalar i les Marines tenen des de l’any 2010 els certificats ISO9001 per la qualitat en la gestió i la ISO1401 per la qualitat mediambiental.