Moncofa reforça el tractament preventiu contra les panderoles en el sistema de sanejament

L’Ajuntament de Moncofa i Facsa, l’empresa concessionària del servei d’aigua potable i clavegueram a la localitat, reforçaran el tractament preventiu en el sistema de sanejament municipal durant els pròxims dies 25, 26 i 27 de juny. Aquesta mesura busca minimitzar els efectes de l’escassetat de pluges i l’increment de temperatures, dos factors que fomenten una major mobilitat de panderoles en els conductes d’aquest servei.

Els treballs d’inspecció i tractament es duran a terme en una selecció de pous de registre de les xarxes de sanejament, amb l’objectiu de cobrir un perímetre específic i garantir la màxima eficàcia del tractament.

Tant Facsa com l’Ajuntament han emfatitzat el seu compromís amb la sostenibilitat i la cura del medi ambient, optant sempre per productes homologats i acreditats que no danyen l’ecosistema i no estan classificats com a tòxics, segons la normativa vigent per al control de plagues.

L’Ajuntament de Moncofa i Facsa reiteren així el seu compromís amb la salut pública i el benestar de la ciutadania. La millora contínua de les estratègies de control de plagues és una prioritat, assegurant així un entorn més segur i saludable.