Les Penyes en Festes de la Vall d’Uixó presenten el cartell i la programació completa

La nova junta directiva de les Penyes en Festes de la Vall d’Uixó ha presentat aquest cap de setmana la programació per a la setmana de festes 2024. L’autor del cartell és el valler Rubén Paricio (La Bombilla Negra), amb un disseny ple de color i lettering de Amparo Guinot (Joc de Lletres). La programació compta amb més de 50 actuacions musicals en directe en diversos espais. Els plats forts són: 

💥 God Save The Queen 
💥 La Húngara  
💥 Kiko Rivera  
💥 Dia de les xarangues  
💥 Tributs a Manolo García, La Raíz i La Oreja de Van Gogh
💥 Orquestra Twister 
💥 I en la zona de les tasques gastronòmiques Kasparov, Gustavo Paradís, Efrain, Cod Routers, Els Batis i molts més… 

També s’ha presentat el 37è concurs nacional de ramaderies, considerat el millor i més prestigiós d’Espanya, amb els ferros La Paloma, Hermanos Navarré, Laura Parejo, Fernando Machancoses, Hermanos Monferrer i Hermanos Benavent. Dins de la programació s’inclouen activitats infantils amb inflables aquàtics, el Xupinasso infantil, discoclown… També activitats socials i de germanor i que obrin la festa, com el ball social. L’objectiu és continuar obrint la festa a tota la Vall i als pobles del voltant, així com que qualsevol persona puga gaudir-la en qualsevol horari i moment del dia.