L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia la campanya “Altaveu Cultural”

La ciutadania ja pot realitzar una enquesta en línia per obrir la programació cultural

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat la campanya de participació ‘Altaveu Cultural’ amb enquestes per escoltar les necessitats de la ciutadania sobre la programació i activitats culturals, com s’organitzen, quin tipus de cultura consumeixen i en quines instal·lacions, segons el regidor de Cultura, Jorge Marqués.

Aquest projecte és part del pla Amor a les Arts, llançat a principis d’any per fer la cultura més accessible i democràtica. En una primera fase, les associacions i membres del Consell Municipal de Cultura han fet propostes.

Ara, en la segona fase, s’ha habilitat una enquesta en línia perquè la ciutadania done la seua opinió de manera senzilla. L’enllaç per participar és: https://tinyurl.com/mt4wdn23, difós a través de xarxes socials i codis QR en cartells.

La tercera fase de ‘Altaveu Cultural’ es farà en setembre i octubre per recollir l’opinió dels xiquets i xiquetes. El regidor de Cultura ha destacat la importància de donar veu als menors perquè puguen participar i ser escoltats.