Moncofa acull la celebració de la Nit de Sant Joan a la plaça Ruiz Picasso

La cremà de la foguera serà a les 23:45 h

La nit del 23 de juny, Moncofa acollirà la tradicional celebració de la Nit de Sant Joan amb desenes de fogueres per a donar la benvinguda a l’estiu. La festa se centrarà en la gran foguera preparada pel consistori a la plaça Ruiz Picasso, a la platja del Grau. A les 23.45 h, la foguera es cremarà completament mentre veïns i visitants participen en el bany de peus a la vora del mar.

“És una nit màgica per a Moncofa i la nostra costa mediterrània. Celebrem Sant Joan amb fogueres i música, convertint el 23 de juny en la gran inauguració de l’estiu”, ha destacat Maria Teresa Alemany, regidora de Festes.

La vetlada començarà amb un sopar de germanor al camí Cabres a les 21.30 h, seguit per un espectacle de foc i música de l’associació Dracs d’Uixó a les 23 h, que culminarà amb la crema de la foguera central.

La zona Masbó, a l’avinguda Mare Nostrum, serà el recinte musical amb el IV Festival DJ Sant Joan, iniciant la primera gran festa de l’estiu a les 00.15 h. La Comissió de Festes de Sant Antoni i la Penya El Rus col·laboraran en l’organització del servei de barra.