L’equip Roca de la Guàrdia Civil ofereix consells als agricultors, agricultores i regants d’Almenara per a previndre els robatoris en motors i collites

La reunió informativa va ser acordada en la Junta de Seguretat Local Extraordinària del passat 23 de maig

Ahir a la vesprada, el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Almenara va acollir una reunió informativa de l’Equip Roca de la Guàrdia Civil per aconsellar i informar sobre la prevenció de robatoris en motors i collites, i com actuar si es produeixen. La Policia Local d’Almenara també va participar oferint consells.

Aquesta trobada, acordada en la Junta de Seguretat Local Extraordinària del 23 de maig arran dels recents robatoris, estava oberta a agricultors, agricultores, regants i membres del Consell Agrari Municipal d’Almenara.

El regidor d’Agricultura, Borja Forner, va destacar la importància de les reunions per informar sobre les actuacions en curs i oferir consells de prevenció. Va ressaltar la necessitat de la col·laboració ciutadana per avisar la policia o la Guàrdia Civil si es detecta alguna cosa sospitosa, i va aconsellar revisar i mantenir els sistemes de protecció, com alarmes i càmeres.

Forner també va emfasitzar la importància de presentar denúncies en cas de robatoris per facilitar la investigació i detenció dels culpables. Va agrair a l’Equip Roca de la Guàrdia Civil, la Subdelegació del Govern, la Policia Local i la Guarderia Rural d’Almenara la seua col·laboració, així com la participació dels agricultors i regants en la reunió.