Les Festes de Dalt de la Muralla d’Almenara celebren el seu XXX aniversari

La programació es desenvoluparà entre els dissabtes 22 i 29 de juny

Dissabte que ve, 22 de juny, començarà la XXX edició de les Festes de Dalt de la Muralla d’Almenara, que es prolongaran fins al dissabte 29. Les celebracions començaran amb un volteig de campanes en homenatge a Miguel Roca San Mauro i el llançament de 30 carcasses.

A la vesprada, a les 19:30, començaran les exhibicions taurines amb un bou “cerril” de María Antonia de la Serna, seguides a la nit per l’embolada d’un altre bou de la mateixa ramaderia. Els actes taurins es reprendran el dimarts 25 amb vaques i bou embolat de Vicente Benavent, i el divendres 28 amb Juan Faet.

Hi haurà activitats gastronòmiques com el sopar de “tombet de carn de bou” el dissabte 29 i la “Nit de la xulla” el dijous 27. També hi haurà un berenar popular el dimecres 26.

Les cucanyes es faran a les 13 hores els dies 24, 25, 26 i 28, i hi haurà parc aquàtic els dies 24 i 27. El dimecres 26, a més, tindrà lloc una classe especial de zumba.

El ball de disfresses amb la xaranga “Los Desexaos” i la tradicional xopà i xocolatà seran el dimecres 26. El dissabte 29 hi haurà una discomòbil amb DJ Marion, festa de l’espuma i castell de focs artificials. També hi haurà dos “tardeos”, el divendres 21 amb Rym i DJ Djouza, i el diumenge 23 amb DJ Paco Canya.