L’alumnat del centre municipal de FPA de Nules aconsegueix excel·lents resultats a les proves d’accés

L’Escola d’Adults finalitza amb èxit el curs escolar 2023-2024

L’Ajuntament de Nules ha apostat, un any més, per la formació de persones adultes. Des del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (FPA) “Marisol González Felip” de Nules s’ha treballat durant tot el curs per consolidar l’oferta formativa amb diferents cursos de preparació per a les Proves d’Accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, així com al Curs de Preparació per a la Prova d’Accés a la Universitat per a Majors de 25 anys i per a l’obtenció del Graduat d’Educació Secundària.

Joves adults de Nules i de la comarca de la Plana Baixa han aconseguit graduar-se en secundària per millorar la seua inserció laboral o continuar amb estudis superiors. També s’han preparat grups d’accés als Cicles Formatius i a la Universitat, destacant l’èxit obtingut, ja que tot l’alumnat que ha assistit al centre per a preparar-se per a aquestes proves ha aprovat.

El Centre Municipal FPA també ha impartit cursos de valencià, amb 68 alumnes, i castellà i valencià com a llengua estrangera, amb una matrícula de 130 alumnes.

A més de la formació acadèmica, el Centre FPA Nules ha ofert activitats d’oci i temps lliure, com ara tallers de pintura, restauració, ball, costura i cuina. Aquest any s’ha représ el curs de francés (A1-A2) i l’Escola Municipal de Teatre, dues novetats que han tingut gran assistència i èxit. L’Escola Municipal de Teatre finalitzarà el curs amb la representació de l’obra “L’última escena” el 21 de juny al Teatre Alcázar.

Al setembre començarà la matrícula per al pròxim curs 2024-2025 a les noves instal·lacions de l’edifici del Carrer Colón, on comparteix seu amb el Casal Jove. La regidora d’Educació, Rosa Ventura, comenta: “Des de l’Ajuntament de Nules seguim apostant per la formació en diferents etapes; de fet, la FPA de Nules és tot un referent en aquest àmbit no sols a la nostra població sinó també en altres localitats del voltant”.