Marta Barrachina defensa a Madrid la necessitat d’impulsar les àrees industrials per fixar població a l’interior de Castelló

La presidenta de la Diputació participa en la Comissió de Comerç, Mercats i Indústria de la FEMP per coordinar noves inversions i oportunitats de negoci

Marta Barrachina ha expressat: “En aquest grup de treball abordem propostes, iniciatives, analitzem subvencions i treballem conjuntament amb els ministeris amb l’objectiu de fer arribar als municipis noves inversions i oportunitats de negoci”.

En la Comissió celebrada aquest dimarts 11 de juny s’ha tractat l’impuls d’actuacions dirigides a la millora de la gestió, modernització i promoció de les àrees empresarials. “És necessari treballar coordinadament des de totes les administracions, estatal, autonòmica, provincial i local, per dotar les àrees industrials dels millors serveis. Les àrees industrials i empresarials són dos motors econòmics de promoció d’ocupació i la seua contribució a fixar població en els municipis és important”, ha indicat la presidenta de la Diputació.

Un altre dels assumptes tractats en la Comissió ha sigut el conveni entre l’Associació per a la Defensa de la Marca i la FEMP, l’objectiu general del qual és establir les bases per a la implementació d’iniciatives per al disseny, desenvolupament i execució d’accions d’interés comú en l’àmbit local en matèria de protecció de la defensa de la propietat industrial i intel·lectual i en matèria de sensibilització contra les activitats que vulneren els drets de la propietat industrial i intel·lectual.

La Comissió també ha analitzat la Plataforma Comerç Connectat, concebuda per impulsar la transformació digital i la competitivitat del comerç minorista, així com el control de la venda ambulant d’aliments i el programa Next Generation EU dirigit a entitats locals per a les convocatòries d’ajuda al comerç.