L’Ajuntament de Nules aprova un pressupost de 16,1 milions d’euros per a 2024

La localitat destinarà més de 7,9 milions a despeses de personal i més d’un milió a inversions en infraestructures locals

L’Ajuntament de Nules aprovarà aquesta vesprada el pressupost per a l’exercici 2024, que ascendeix a un total de 16.105.035,91 euros. L’alcalde, David García, el regidor d’Hisenda, Guillermo Latorre, el portaveu del grup municipal PSOE, Adrián Sorribes, i la portaveu del grup municipal Més Nules, Rosa Ventura, tots membres de l’equip de govern, han presentat hui els detalls del pressupost. Tots ells han coincidit a assenyalar que “és un pressupost responsable i acord a les necessitats actuals del municipi”.

En el capítol I, es destinen 7.996.120,00 euros per a despeses de personal, incloent l’increment salarial de l’Estat. El capítol II compta amb una quantitat significativa de 6.016.546,94 euros, destinada a l’activitat diària del consistori, la revaloració dels preus de la recollida de residus, l’alumenat públic i el transport. Com a novetat en aquest capítol, es creen dues partides independents per a tindre fons propis: “Neteja de séquies” i “Jardins”.

A més, més d’un milió d’euros es destinaran a inversions, destacant la millora dels polígons industrials Cardanelles, La Mina i Polar. També es contemplen obres de peatonalització i millora de la plaça de Frai Asensi Nebot, l’asfaltat i pavimentació de camins rurals amb 110.000 euros, actuacions al camp de futbol amb el canvi de la gespa i la instal·lació de calefacció als vestuaris, la digitalització dels comptadors de l’aigua i la millora del clavegueram, entre d’altres.

.