Nules implementa mesures per a l’estalvi d’aigua

Es reutilitzarà l’aigua de fonts públiques per al reg de l’arbrat urbà

L’Ajuntament de Nules ha iniciat recentment una campanya per a dur a terme accions dirigides a l’estalvi d’aigua. Aquesta iniciativa de la regidoria de Parcs i Jardins té com a principal objectiu la reutilització de l’aigua.

Una de les mesures adoptades consisteix en utilitzar l’aigua que es buida de la font de la plaça Major per a regar l’arbrat de la via pública. El regidor responsable, Ramón Lucas, ha assenyalat: “Hem de ser conscients de la situació de dèficit hídric que estem patint i que empitjorarà durant els mesos estivals. Per això, hem decidit emprendre accions per a estalviar aigua, i en lloc de llençar l’aigua de les fonts al desguàs, hem optat per reutilitzar-la”.