La Vall d’Uixó millora la inserció laboral dels veïns amb el curs de neteja industrial

L’objectiu és que els participants aprenguen les competències professionals en l’àmbit logístic que demanen les empreses

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha finalitzat el curs de neteja industrial, on 15 persones han participat per millorar la seua inserció laboral. Segons ha destacat el regidor d’Ocupació, Jorge García, han adquirit competències professionals en l’àmbit logístic, molt demandat per les empreses.

Els participants, que es trobaven en recerca activa de feina, han completat un taller de 20 hores. Aquesta iniciativa forma part de l’estratègia provincial per a fomentar l’ocupació, l’emprenedoria i la promoció econòmica de la Diputació de Castelló, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

García ha explicat que durant el curs han aprés normes sobre la manipulació de productes químics, sistemes de neteja i desinfecció, normatives, prevenció de riscos i gestió de residus, entre altres continguts, que han sigut acreditats amb un diploma. La formació ha inclòs tant teoria com pràctica.

La Regidoria d’Ocupació ofereix diferents cursos de formació al llarg de l’any, especialment per a persones en recerca d’ocupació. Els cursos més pròxims, que es realitzaran entre juny i juliol i ja tenen la inscripció oberta, inclouen comunicació amb tecnologia digital, recerca de feina per internet i aplicacions d’intel·ligència artificial.