Juanfran Pérez: “El PPCV es consolida com l’opció política preferida per als valencians”

El secretari general del partit afirma que han tornat a guanyar les eleccions en la CV amb prop del 37% dels vots i per damunt de la mitjana nacional

El secretari general del PPCV, Juanfran Pérez, ha valorat el resultat de les eleccions europees en la Comunitat Valenciana. “El PPCV es consolida com l’opció política preferida pels valencians. Ha tornat a guanyar les eleccions en la Comunitat Valenciana amb claredat, amb prop del 37% dels vots i per damunt de la mitjana nacional”.

Pérez ha indicat: “El PP creix més de 13 punts respecte a les últimes europees. Això avança, això funciona, el nostre compromís és més ferm que mai i avancem”. El número dos dels populars ha llançat, en primer lloc, un missatge d’agraïment i felicitació a tots els apoderats i interventors del PPCV. També ha felicitat a tots els valencians perquè són l’autonomia amb més participació a nivell nacional.

Per a Pérez, “el PP ha guanyat les eleccions a Espanya, amb una pujada molt considerable. En la Comunitat Valenciana hem pujat 188.000 vots respecte a les últimes europees. De 522.000 fins a arribar a més de 700.000 vots. No obstant això, el PSPV ha baixat quasi 150.000 vots en la Comunitat Valenciana”. “Hem guanyat en les tres províncies, en les tres capitals i a les ciutats més importants com Alzira, Gandia, Vila-real, Elda, Petrer… és la mostra de l’èxit del canvi de Carlos Mazón. Això suposa una aposta majoritària per les polítiques que s’estan duent a terme”, ha afegit.

El secretari general informava: “Cada vegada tenim més suport a les polítiques socials, a la baixada d’impostos i sobretot a la defensa de la llibertat en tota la Comunitat. En un any quasi hem duplicat la diferència que hi havia entre el bloc actual que governa la Generalitat que trau 8,32 punts percentuals als partits de l’antic *Botànic, que abans era de 5 punts”.

També ha manifestat que els resultats garanteixen que continuaran comptant amb tota la confiança i el suport dels valencians: “Estem molt contents i orgullosos. Som un referent. El president Mazón només porta un any de govern i les diferències són ressenyables. Els resultats ens diuen que el canvi funciona. Són una ratificació de les polítiques del Govern liderat per Carlos Mazón en la Comunitat Valenciana i una demostració que el PP valencià està al capdavant del canvi a Espanya. La Comunitat és de les autonomies que més ha tirat del carro per a la victòria d’Alberto Núñez Feijóo a Pedro Sánchez en aquestes eleccions. El canvi avança i es consolida”.