El Centre FPA Paulo Freire d’Almenara programa zumba, pilates i ioga de l’1 de juliol al 14 d’agost a la Platja Casablanca

També s’ofereixen tallers infantils de pintura i Funky Hip ho

El Centre de Formació de Persones Adultes d’Almenara, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Almenara, ha presentat el programa d’activitats d’estiu per a adults i infants, que es duran a terme des de l’1 de juliol fins al 14 d’agost.

Per als adults, s’han organitzat classes de zumba a la Platja Casablanca, que es faran els dimarts i dijous a la Plaça dels Pescadors de 20 a 21 hores. A més, s’oferiran sessions de pilates en la mateixa plaça els dilluns i dimecres de 20 a 21 hores. També hi haurà classes de ioga els dilluns i dimecres de 9.30 a 10.30 del matí a l’aparcament dels “xiringuitos”.

Pel que fa als infants, les activitats es desenvoluparan a l’Edifici Miguel Hernández de la Platja Casablanca. Enguany, s’organitzaran tallers de pintura per a dos grups d’edat: el grup de 4 a 8 anys tindrà les sessions els dimarts i dijous de 10 a 12 hores, mentre que el grup de 9 a 12 anys les tindrà els dilluns i dimecres a la mateixa hora.

A més, es duran a terme les classes habituals de Funky Hip hop els dimarts i dijous al mateix edifici. El grup de 5 a 8 anys tindrà les sessions de 18.30 a 19.30 hores, mentre que el grup de més de 9 anys les tindrà de 19.30 a 20.30 hores.

El cost del paquet complet de set setmanes serà de 30 euros. Si es trien només les cinc setmanes de juliol, el preu serà de 25 euros, i per a les dues setmanes d’agost, el cost serà de 10 euros.

Les inscripcions es podran fer aquest mes de juny a l’Edifici del Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire de 17 a 20 hores. A partir del mes de juliol, es realitzaran a les oficines de l’Edifici Miguel Hernández de la Platja Casablanca. També es podran fer en línia a través del codi QR disponible en la cartelleria.