Les associacions Platges de Nules i Veïns de la Platja de Nules organitzen una jornada sumant-se al “Ocean Initiatives”

La cita, que es basarà en la recollida i avaluació de residus, tindrà lloc el 16 de juny i s’iniciarà a les 10:30h

El programa europeu de voluntariat ambiental es promogut per Surfrider Foundation Europe amb el focus en l’importància d’identificar l’origen dels residus i així incidir en la presa d’accions.

La cita, que tindrà lloc diumenge que ve 16 de juny, s’iniciarà a les 10:30h en un punt clau del litoral valencià, “La Gola” de Platges de Nules, on conflueixen dos espais protegits per Xarxa Natura 2000 com a àrees de conservació per a la supervivència dels diferents hàbitats europeus.

Registrar-se en l’activitat es possible a través de l’enllaç https://bit.ly/ocean_nules. Al fer-ho es tindrà accés al registre dels residus, bosses, guants i materials didàctics

CUIDAR L’ESPAI PROTEGIT XARXA NATURA 2000
El pont de “La Gola” de Platges de Nules com a punt d’unió de la zona marítima i terrestre protegida a nivell europeu en el marc de la Xarxa Natura 2000 recull l’aigua del “canal”, patrimoni hidràulic de la “Marjal de Nules” (ZEC) en la qual s’inclou el Paratge Natural Municipal de “L’Estany”. Aigües que flueixen per a unir-se amb els “Alguers de Borriana-Nules-Moncofa” (LIC) situats en el fons marí a escassa distància de la històrica façana litoral.