La Piscina Municipal d’Almenara obrirà el 14 de juny amb bany lliure i cursos d’estiu

La Piscina Municipal d’Almenara obrirà les portes per a la temporada d’estiu el divendres 14 de juny a les 16.00 hores amb el bany lliure. Els habituals cursos de natació per a les diverses edats i l’aquagym començaran el divendres 21 de juny.

Totes les persones interessades a inscriure’s i informar-se sobre els cursos previstos hauran de fer-ho a partir del dimarts 11 de juny en la regidoria d’Esports situada en el Molí d’Arròs, trucant al telèfon 962 610 107 o bé a través del correu electrònic deportes@almenara.es. El preu dels cursos serà de 23,50 euros per a xiquetes i xiquets i de 28,25 euros per a adults.

A partir del pròxim dimarts, 11 de juny, i fins al divendres 21, es podran realitzar inscripcions per als cursos matinals del primer torn (21/6 al 5/7), segon torn (8/7 al 19/7) i tercer torn (22/7 al 2/8), així com per a les persones que vulguen acudir a l’horari de vesprada del mes de juliol, amb sessions els dilluns, dimarts i dijous.

Des del dilluns 8 de juliol i fins al divendres 19, s’hauran de realitzar les inscripcions per als cursos matinals del quart torn (5/8 al 20/8) així com del cinqué torn (21/8 al 3/9), a més de per a les persones que desitgen acudir a l’horari de vesprada del mes d’agost, amb sessions els dilluns, dimarts i dijous.

Pel que fa als horaris i grups per edat, la jornada començarà a les 9 del matí amb les classes d’aquagym i d’adults. A les 10 seran les d’adults i de sub 14, a les 11 les de sub 12 i sub 10, a les 12 seran les de sub 8 i sub 6 i a les 13 hores les de sub 4. A la vesprada, a les 20 hores, hi haurà aquagym i natació d’adults.