La Llosa s’adhereix al Pla Viu per a crear vivenda pública

L’Ajuntament de La Llosa ha aprovat la seua adhesió al Pla Viu de la Generalitat Valenciana, dirigit per Carlos Mazón. Després de l’adhesió al Pla, el següent pas serà enviar els plànols de l’espai que el consistori ofereix per a crear habitatge públic.

“Es tracta de la planta superior del magatzem municipal on es podrà construir dues altures,” ha afirmat l’alcalde, Ximo Llopis, qui ha afegit que “amb els plànols i la informació que els enviarem, des del Consell faran els estudis pertinents i ens diran les vivendes que es poden construir”.

La construcció final serà considerada com a habitatge públic que podrà destinar-se tant a la venda com al lloguer. “Per a La Llosa és una oportunitat per a crear vivenda i oferir oportunitat de residència a futurs veïns i veïnes,” ha conclòs l’alcalde.