Herminio Serra reivindica més seguretat i neteja i menys impostos en la Vall

El portaveu del PP en l’ajuntament de la localitat va fer ahir un balanç del primer any del mandat 2023-27

El portaveu del PP a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Herminio Serra, va fer ahir un balanç del primer any del mandat 2023-27 amb l’objectiu de “recordar promeses, exigir el seu compliment i millorar la vida dels nostres veïns”.

Sense ànim alarmista, però sí amb un desig fiscalitzador, el portaveu del PP ha reclamat a l’alcaldessa, Tania Baños, que treballe per la Vall d’Uixó complint el seu programa i escoltant els ciutadans. “Fa falta més seguretat i neteja i menys impostos. I això és al carrer”, afirmava Serra.

“Un any després, la seguretat continua sent el taló d’Aquil·les d’un PSOE que segueix sense garantir dues patrulles de la Policia Local per torn. Les dades que obtenim en matèria de criminalitat són tan dolents com els que registrem en 2023, amb una ona de robatoris en vivendes, comerços, empreses i fins i tot el camp, on els agricultors també s’han vist afectats. Una situació que va portar a mobilitzar als veïns amb patrulles per a frenar estos delictes”, ha recordat el regidor. A esta circumstància se suma la pujada de la pressió fiscal als veïns.

Serra ha informat que l’Escola Matinera era gratuïta i ara és de pagament, a més de que ha pujat la factura de l’aigua i també les tarifes d’accés i dels cursos de la piscina municipal coberta. “Tot en un moment en el qual la inflació està a un 3’6% i la subjacent a un 3%. La vida és més cara i Tania Baños encara l’encareix més”, deia.

El regidor del PP reclamava una millora en la mobilitat: “Senyalització horitzontal i vertical, millorar la seguretat amb instal·lació d’espills als carrers, així com garantir amb solucions eficaces la falta d’aparcament. I a tot això se suma el retard en l’execució de tots els projectes que ens han anunciat, perquè no s’ha avançat en cap. No hi ha res del promés finalitzat. El fracàs de Tania Baños que ens eixirà a tots els veïns molt car”, ha conclòs el portaveu del PP en la Vall.