Nules celebra els seus XLII Jocs Esportius amb proves d’atletisme en l’Estadi Noulas Antonio Pérez

Aquest any els jocs s’anomenaran “Jocs Esportius Joan Molés” en honor al seu fundador 

Nules comença la quarantena segona edició dels Jocs Esportius de la localitat, una iniciativa que enguany serà recordada perquè a partir d’aquest any aquests jocs s’anomenaran ”Jocs Esportius Joan Molés” en honor al seu fundador.

Així doncs, els escolars del col·legi La Consolación, CEIP Jaume I, CEIP Lope de Vega, CEIP Nou Pedro Alcázar, CEIP Pío XII y CEIP Cervantes han celebrat aquesta vesprada la jornada inaugural eixint des de la plaça Major per a realitzar el tradicional recorregut de la torxa per diferents carrers del municipi fins a arribar a l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada, on es desenvoluparan totes les proves esportives fins al pròxim dimecres. Amb tot, des de la regidoria d’Esports, el regidor Gabriel Torres, assenyala que l’objectiu d’aquesta tradicional competició és fomentar l’esport en un bon ambient entre els més menuts.

Les diferents proves de les modalitats d’atletisme com ara velocitat, salt de llargada, llançament de pes, llançament de disc, vòrtex, relleus, salt d’alçada o velocitat es desenvoluparan durant els pròxims dies fins al 12 de juny, dia en el qual se celebrarà la cloenda i el lliurament de medalles. La participació en els Jocs Esportius agrupa els escolars nascuts l’any 2017 fins als nascuts el 2010.