L’Ajuntament d’Almenara limitarà de l’1 de juliol al 31 d’agost l’horari de les obres que puguen causar molèsties al veïnat

Únicament podran realitzar-se entre les 8 del matí i les 3 de la vesprada de dilluns a divendres (excepte festius)

L’Ajuntament d’Almenara limitarà de l’1 de juliol al 31 d’agost mitjançant un decret els horaris de les obres i actuacions que puguen causar molèsties als veïns i veïnes pels sorolls que produeixen. Aquesta limitació serà tant per al nucli urbà com per a la Platja Casablanca.

Les activitats i obres que causen sorolls només podran realitzar-se entre les 8 del matí i les 15 hores de dilluns a divendres (excepte festius), per la qual cosa no podran dur-se a terme a partir d’aquest horari. Tota obra i activitat que no cause molèsties als veïns i veïnes, podrà fer-se en qualsevol horari.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat: “Amb aquest decret volem facilitar la convivència i descans dels veïns i veïnes d’Almenara al llarg de l’estiu a través de la regulació dels horaris de les obres o activitats que puguen ocasionar sorolls”.