L’Ajuntament d’Almenara, un dels més transparents de la Comunitat Valenciana

L’Observatori de Governança, Transparència i RSC de la Universitat CEU Cardenal Herrera ha atorgat a l’Ajuntament d’Almenara la menció per ser un dels consistoris més transparents de la Comunitat Valenciana, després d’aconseguir un 57,69% en la valoració del Mapa Infoparticipa sobre la seua web municipal.

Segons aquesta puntuació, la localitat d’Almenara es converteix en la tercera més transparent de la província de Castelló, només per darrere dels consistoris d’Onda i Castelló de la Plana. Només nou municipis de la província han superat les valoracions del Mapa Infoparticipa en termes de transparència. Pel que fa a la Comunitat Valenciana, són 37 els municipis que han obtingut aquesta menció.

Aquesta puntuació reflecteix que l’Ajuntament d’Almenara assoleix alts nivells de transparència en diversos criteris avaluats, com ara la informació sobre els representants públics, les dades locals, la gestió dels recursos col·lectius, la informació econòmica i les propostes i eines en matèria de participació ciutadana.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “amb aquesta menció ens convertim en un ajuntament capdavanter en transparència, concretament el tercer a la província, complint els criteris del Mapa Infoparticipa, els quals es poden comprovar en la nostra web renovada almenara.es”. A més, ha afegit que “a la web no només proporcionem tota la informació vinculada a la transparència, sinó que també apostem per la participació ciutadana, un dels grans objectius de l’equip de govern”.