El PP de la Vall d’Uixó demana més efectius que garantisquen la seguretat

El portaveu del PP en la Vall, Herminio Serra, reclama “solucions als problemes” al costat de la portaveu del PP en el Congrés en matèria de seguretat, Ana Vázquez

El portaveu del Partit Popular a la Vall d’Uixó, Herminio Serra, ha reclamat, una vegada més, l’increment de la seguretat que permeta “amb una ampliació d’efectius”, reforçar l’assistència als veïns i garantir el seu benestar. Ho ha fet lamentant “la negativa del PSOE a actuar”, perquè “malgrat que els resultats del propi Ministeri de l’Interior alerten d’un augment del 5,5% dels índexs de criminalitat en el primer trimestre de 2024, els qui han de prendre decisions miren cap a un altre costat”.

Serra ha fet aquestes declaracions acompanyat per la portaveu del PP en matèria de seguretat en el Congrés dels Diputats. Ana Vázquez ha donat suport a les declaracions del regidor i ha demandat un major compromís del PSOE i del ministre Marlaska amb la seguretat. “Li demanem que reforce els recursos municipals, que si és incapaç de prendre mesures a nivell estatal, almenys garantisca mitjans a les policies locals perquè és evident que el Govern d’Espanya es desentén del problema, greu problema, de la violència de gènere”.

En la Vall, tal com han desgranat, “la situació que es viu és crítica des de fa anys i demanem que s’actue”, ha explicat Serra. “Els robatoris amb violència han crescut un 50%, igual que els furts, mentre que el tràfic de drogues s’ha duplicat”, ha concretat Vázquez.

I en el PP “volem solucions i tendim la mà a l’equip de govern per a aconseguir-les. Perquè aquesta situació ens fa mal a tots i necessitem solucions eficaces”. “Hem patit robatoris en vivendes, en comerços, en empreses i fins i tot en edificis públics. El camp tampoc ha sigut alié a aquesta mena de delictes, sent atacats fins i tot pous de reg. I ningú mereix viure amb por”, ha concretat Serra.

De fet, tal com ha recordat el portaveu del PP a la Vall d’Uixó, “el balanç de 2023 va ser alarmant i no volem que es repetisca”. “Paratges com el de Sant Josep van haver de ser vigilats i els veïns es van mobilitzar en patrulles ciutadanes. És la imatge clara de quin punt arribem. No desitgem tornar a això”.

Per això “defenem propostes en positiu. Les que a nivell local tenim l’oportunitat d’adoptar per a millorar la vida dels nostres ciutadans. Perquè la Vall d’Uixó mereix ser un municipi segur i que els veïns perceben que és així. Nosaltres continuarem treballant per a aconseguir-ho”, ha concretat el portaveu del PP en la Vall.