Nules segueix treballant en la millora i el manteniment dels seus parcs infantils

S’adequa la zona d’oci situada a la plaça de l’Assumpció de la localitat

L’Ajuntament de Nules encara treballa en la millora i manteniment dels pars infantils i dels espais d’oci tant del municipi com de la zona marítima i de Mascarell. Aquest projecte té l’objectiu de deixar aquests tipus d’instal·lacions en les millors condicions per a que els més menuts puguen gaudir amb seguretat d’aquests espais.

Un dels parcs infantils on s’ha actuat recentment ha estat el situat a la plaça de l’Assumpció de la localitat on, en una primera fase, s’han canviat les estructures dels jocs infantils i s’ha instal·lat un nou balancí; a més, en una segona fase, s’ha renovat la zona de cautxú i s’ha posat també un nou joc per als usuaris més menuts.

“Amb aquesta actuació hem aconseguit tindre un parc infantil renovat i més segur. Seguirem treballant en la millora i manteniment dels parcs infantils perquè són zones visitades i utilitzades diàriament per molts usuaris, especialment xiquets i xiquetes, i amb aquestes actuacions s’intenta que estiguen en les millors condicions per al seu ús”, comentava el regidor de Parcs i Jardins, Gabriel Torres.