La Tourist Info de la Vall d’Uixó duplica el nombre de visitants en un any: rep 35.000 persones en 2023

La temporada alta de turisme arranca estrenant dos segells de qualitat turística en aquesta oficina i en les Coves de Sant Josep

La Tourist Info de La Vall d’Uixó ha vist duplicats els seus números, passant de 17.000 visites en 2022 a més de 35.000 en 2023. El municipi arranca la temporada alta turística estrenant dos segells de qualitat turística, un per als Coves de Sant Josep i un altre per a la Tourist Info. Es tracta del distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins), que promou la Direcció General de Turisme del Govern d’Espanya i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per a augmentar la qualitat de les empreses i serveis turístics.

El regidor de Turisme i conseller delegat de Emsevall, Javier Ferreres, ha destacat el treball de l’Ajuntament i de la seua empresa pública per a millorar la qualitat dels serveis que presten al turista. Ha remarcat que són “una de les imatges més recognoscibles de l’oferta del destí, amb més de 230.000 visitants l’any passat”. “Cada vegada és més exigent amb el servei prestat i és imprescindible que treballem a millorar la qualitat dels nostres recursos, perquè aquest esforç repercuteix en la despesa que realitzen a la nostra ciutat. I és que un dels principals objectius de potenciar l’oficina de turisme és precisament que els visitants dels Coves de Sant Josep baixen al nucli urbà”, afirmava Ferreres.

Les informadores turístiques ofereixen l’oferta tant de recursos turístics com de serveis, restauració, comerç, esports, festes i altres esdeveniments. La Tourist Info, a més, participa en marques i iniciatives d’altres administracions com CreaTurisme, Ruta del Sabor o Castelló Cycling, així com s’encarrega de realitzar les visites diàries al Poblat de Sant Josep i de guiar als grups que volen conéixer el patrimoni local a través del Camí de l’’Aigua.

Per a finalitzar, el regidor ha destacat que des de la Regidoria de Turisme i Emsevall continuen treballant per a oferir un turisme de qualitat, que beneficie a la Vall d’Uixó, que siga sostenible i que repercutisca en l’economia local. Entre les accions per a impulsar la Tourist Info, s’ha repintat el mural ‘Poble de pobles’ que decora l’exterior i serveix “per a rebre al visitant, resumint-li el que li ofereix la nostra ciutat de manera gràfica”.