La Diputació de Castelló llança, junt al CEEI, una nova edició del programa Move Up! Emprén amb èxit

El programa té com a finalitat recolzar als emprenedors mitjançant accions dirigides a la generació de noves idees de negoci a la província

La Diputació Provincial de Castelló, en col·laboració amb el Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Castelló (CEEI), ha llançat una nova edició del programa Move Up! Emprén amb èxit i ha reforçat, d’esta manera, la seua aposta per l’emprenedoria. “El programa té com a finalitat principal fer costat als emprenedors mitjançant accions dirigides per a la generació de noves idees de negoci, fomentant en ells l’esperit emprenedor de manera que consideren com a opció de futur per a iniciar un projecte empresarial en qualsevol racó de la província de Castelló”, informava el diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló, Vicente Pallarés.

“Des dels seus inicis, este programa ens ha ajudat a fomentar la cultura emprenedora i l’emprenedoria en els municipis de la nostra província. Move Up! ha afavorit la creació i l’impuls d’empreses i projectes que estan omplint de vida els nostres pobles, i és necessari continuar apostant per ell per a continuar generant riquesa i ocupació a Castelló”, ha destacat el diputat provincial.

En esta edició, el programa comptarà amb 25 projectes procedents de 13 localitats castellonenques. D’esta manera, el diputat ha posat l’accent que la xifra de projectes liderats per dones és 13, superior a la dels impulsats per homes, que, en esta ocasió són 12. “Això no sols reflectix el talent i la determinació dels nostres emprenedors, sinó que també és un clar testimoniatge de la igualtat i el lideratge que està transformant i evolucionant el món empresarial”, ha ressaltat Vicente Pallarés.

Els 25 projectes seleccionats provenen de localitats com Almassora, Almedíjar, Les Alqueries, Barracas, Benicàssim, Castelló, Xilxes, Eslida, Morella, Onda, Orpesa, Vilafranca i Vila-real. “Este fet no sols subratlla la riquesa i diversitat geogràfica de la nostra terra, sinó que també reflecteix la profunda capacitat innovadora, transformadora i emprenedora que existeix en cada racó de Castelló”, ha subratllat el diputat de Promoció Econòmica.

En este sentit, Vicente Pallarés ha enaltit l’esperit emprenedor dels castellonencs i ha felicitat a tots els participants per “la seua valentia i dedicació”. “Sou el clar testimoniatge que Castelló és una terra viva i fèrtil, plena d’oportunitats per a l’emprenedoria, el talent i la creativitat, i que compteu amb visió i capacitat per a transformar idees en realitats que beneficien a la nostra província i fora d’ella”, ha expressat el diputat.

Els projectes seleccionats en esta novena edició abasten una gran varietat de sectors, des de moda i artesania, fins a ciberseguretat, educació en línia, màrqueting digital, solucions tecnològiques amb intel·ligència artificial, entre altres. “Esta diversitat sectorial demostra que tots vosaltres no sols esteu disposats a explorar fronteres, sinó que també esteu compromesos amb abordar les necessitats, tendències i oportunitats de la nostra societat des de múltiples perspectives”, ha assenyalat Pallarés.

El programa Move Up! oferirà als 25 participants formació en àrees fonamentals per al desenvolupament del seu projecte. Comptaran amb assessorament, tutorització i mentoria per part d’empresaris i experts en diferents àrees empresarials.