El Pati de Les Aules de la Diputació de Castelló acull la II Mostra Professional de Vins IGP Castelló

La trobada professional dona l’oportunitat de degustar la varietat i qualitat dels vins amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP)

El Pati de Les Aules de la Diputació Provincial de Castelló acull durant el dia de hui la II Mostra Professional de Vins IGP Castelló, un esdeveniment exclusiu per a professionals del sector. El diputat de Sector Primari, Sergio Fornas, ha assistit a esta demostració i ha mostrat el suport exprés de la institució provincial que presideix Marta Barrachina al sector vitivinícola de la província. Esta trobada professional és una oportunitat per a descobrir i provar la varietat i qualitat dels vins amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Castelló, presentats pels cellers de Castelló i pels propis cellerers. “Des de la Diputació de Castelló estem realitzant una labor de promoció, defensa i de valoració del nostre sector primari, una labor que hui s’evidencia amb el suport que brindem a esta Mostra de Vins”, ha destacat el diputat provincial.

Fornas ha agraït el treball de l’Associació Vitivinícola de Castelló, així com dels cellerers i cellereres castellonenques, que han fet possible la II Mostra Professional de Vins IGP Castelló. “Ens trobem davant un esdeveniment que ens permet gaudir d’un producte únic, fet en esta meravellosa terra i que és bandera de la marca Castelló Ruta de Sabor. Este marc és idoni no sols per a degustar els vins de Castelló, sinó també per a generar un espai de contacte entre professionals i crear llaços sòlids amb productors, distribuïdors, sommeliers i altres professionals del sector”, manifestava el diputat.

Durant la jornada de hui, els assistents poden recórrer els diferents estands disposats al Pati de Les Aules i tastar una àmplia varietat de vins, des d’espumosos i blancs, fins a vins negres, i descobrir la riquesa, qualitat i diversitat dels vins castellonencs. Els nou cellers participants en esta segona edició provenen de set localitats de Castelló i són: Bellmunt i Oliver Viticultors (Cabanes), Bodega Flors (Les Useres), Mas de Rander (Benlloc), Celler l’Estanquer (Canet lo Roig), Bodegas Besalduch Valls & Bellmunt (Sant Mateu), Bodegas y viñedos Barón d’Alba (Les Useres), Bodega Alcovi (Almedíjar), Cooperativa de Viver (Viver) i, finalment, La Canetana (Canet lo Roig).