La Diputació Provincial de Castelló cedeix béns mobles perquè puguen ser utilitzats per famílies sense recursos per a la cura dels seus fills

La Diputació acorda la cessió d’elements per a la cura de bebés a l’Associació Castellonenca

La institució provincial, a través de la Junta de Govern, ha aprovat la cessió gratuïta de béns mobles a favor d’institucions privades d’utilitat pública sense ànim de lucre. En este cas, la Diputació de Castelló ha acordat la cessió d’elements per a la cura de bebés a l’Associació Castellonenca per a la Defensa de la Vida i la donació d’arxivers per a l’Associació Sonriendo con Martín. “Estem donant una segona vida a estris que no s’usaven i ara els podran utilitzar estes dos entitats sense ànim de lucre i que realitzen una important labor social”, ha expressat la presidenta de la institució provincial, Marta Barrachina.

El diputat de Patrimoni, Ximo Llopis, ha informat que esta és la primera vegada que s’acorda una donació a favor d’una institució privada, sempre que esta siga d’interés públic, sense ànim de lucre i que els fins que justifiquen la cessió redunde en benefici dels ciutadans. Llopis també ha explicat: “Alguns d’estos estris romanien emmagatzemats i, conscients que tot este material pot ser útil per a entitats sense ànim de lucre, iniciem tots els tràmits per a poder dur a terme estes donacions”.

Els estris que formen part de les donacions procedeixen del complex soci-educatiu Penyeta Roja. En el cas de la cessió a l’Associació Castellonenca per a la Defensa de la Vida, entitat que presta els seus servicis a les famílies vulnerables de Castelló, dins del llistat d’elements s’inclouen tot tipus d’elements per a la cura de bebés, com poden ser bressols, trones, carros de passeig, corre corredors, bressols de viatge, taules i cadires xicotetes. Els béns mobles que se cediran de manera gratuïta a l’Associació Pro Vida sumen un total de 30. “Elements necessaris per al creixement i desenvolupament inicial dels xiquets i xiquetes i que ara podrem facilitar a famílies amb pocs recursos”, ha expressat el diputat.

Quant a l’Associació Sonriendo con Martín, que ajuda a xiquets amb síndrome d’Angelman, esta rebrà de la Diputació de Castelló dos arxivers perquè puguen ser utilitzats per l’entitat. “Totes dues entitats van realitzar les seues respectives sol·licituds de donació que ara podem materialitzar”, ha conclòs el diputat provincial.