Marta Barrachina reforça la defensa del sector ceràmic com a motor estratègic de Castelló

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha reafirmat el seu ferm suport al sector ceràmic com a motor estratègic de la província.

Barrachina ha acompanyat el president de la Generalitat, Carlos Mazón, en la seua visita a les instal·lacions de la firma TAU Porcelánico, amb la presència també de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, i l’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco.

La presidenta ha subratllat la importància de la ceràmica com a generador d’oportunitats, ocupació i economia per a la província de Castelló. Segons ella, “Castelló és Terra de Ceràmica, símbol de la nostra província, i des de la Diputació de Castelló treballem perquè continue sent locomotora econòmica d’esta província, de la Comunitat Valenciana i de tota Espanya”. També ha insistit en la necessitat que les institucions recolzen el sector en totes les seues reivindicacions i oferir ajuda dins de les seues competències.

Barrachina ha coincidit amb les paraules del president Mazón, destacant el gran esforç que està fent el sector ceràmic per a mantenir-se competitiu en moments difícils. Ha posat èmfasi en la importància d’un treball “ordenat i coordinat” entre administracions per a proporcionar solucions a les necessitats reals del sector.

A més del suport i treball conjunt entre institucions, els dirigents provincial i autonòmic han reiterat el seu compromís de treballar amb el sector. Carlos Mazón ha destacat la importància del “diàleg i la col·laboració amb el sector per a desenvolupar accions concretes que milloren la seua competitivitat”. El sector ceràmic és líder mundial en la producció de taulells i rajoles, amb més de 100 empreses que generen 15.000 ocupacions directes.

Feu un comentari