Emsevall convoca tres places de personal laboral indefinit a temps complet

Les bases es publicaran aquesta setmana en el Butlletí Oficial de la Província i hi haurà 20 dies hàbils per a presentar la sol·licitud

L’empresa pública Emsevall ha convocat dos processos de selecció per a cobrir tres places de personal laboral indefinit a temps complet. Es tracta de dos places d’informador/a turístic/a (una fixa i una fixa discontínua) per a la Tourist Info, i una plaça de personal de taquilla (fixa) per a les Coves de Sant Josep. El procés selectiu es realitzarà mitjançant el sistema de concurs-oposició, que constarà de dues fases: dos exàmens teòrics i la valoració de mèrits.

La convocatòria està pendent de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província, que previsiblement es farà aquesta setmana. A partir d’eixe moment, s’obrirà un període de 20 dies hàbils per a presentar les sol·licituds i la documentació requerida. Tota la informació relacionada amb el procés, incloent-hi les bases, dates, requisits i temari, es publicarà en la pàgina web www.emsevall.es i es donarà difusió a través de les xarxes socials.

Per a optar a aquestes places, es requerix la titulació de tècnic/a superior de formació professional (o equivalent) en guia, informació i assistència turística, així com un nivell B2 d’idioma estranger. Les persones que superen el procés selectiu, però no obtinguen plaça formaran part d’una borsa de treball que es crearà a partir d’aquesta convocatòria.

El conseller delegat d’Emsevall, Javier Ferreres, ha destacat que aquesta és “una nova oportunitat laboral que oferim des de l’empresa pública de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó”, i ha recordat que en les últimes setmanes també s’han obert processos de selecció per a les places de barquer/a a les Coves de Sant Josep i de fisioterapeuta en la piscina municipal coberta.