El PP de la Vall d’Uixó critica la decisió del PSPV local de no debatre en ple la moció sobre la taxa de residus

Herminio Serra, portaveu del PP, assegura que “és la primera vegada en la història democràtica de la Vall en la qual a un partit se li impedix defendre una proposta en ple”

El portaveu del Partit Popular a la Vall d’Uixó, Herminio Serra, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per expressar la seua preocupació sobre la decisió de l’alcaldessa, Tania Baños, i els seus companys de partit de no permetre que es debata en ple la moció presentada pel PP contra la taxa de residus, coneguda com el ‘basurazo’. Serra ha qualificat la decisió de “un atac al pluralisme polític i a la convivència democràtica”, afirmant que és la primera vegada que un partit polític impedeix el debat d’una proposta en ple.

El portaveu del PP ha acusat l’alcaldessa d'”imposar la seua voluntat” i “intentar silenciar l’opinió dels ciutadans”, assegurant que el seu partit continuarà alçant la veu per a defensar els veïns davant aquesta nova taxa. Serra ha recordat que durant el govern del PP, amb Óscar Clavell com a alcalde, es va eliminar la taxa de residus, però que ara, amb el govern socialista, es reintroduirà, afectant les economies de famílies, autònoms, comerços i empreses de la localitat.

Segons Serra, la nova taxa podria suposar una càrrega de més de 100 euros per domicili, afegint-se a altres impostos que, segons ell, ja han augmentat. Tot i que la moció del PP per a demanar una moratòria ha estat bloquejada, Serra ha assegurat que el seu partit continuarà defensant els ciutadans i no deixarà de denunciar aquesta situació.

“Com més intenten silenciar-nos, més fort se sentirà la nostra veu”, ha conclòs Serra.