Moncofa agraeix a RuralMoncofa la col·laboració en el Circuit de Proves Populars 2024

L’Ajuntament de Moncofa ha expressat el seu agraïment a la Cooperativa Local de Subministraments, RuralMoncofa, per la col·laboració prestada en l’edició 2024 del Circuit de Proves Populars, que ha estat format per quatre carreres. Segons ha afirmat la regidora d’Esports, Arancha Igual, “gràcies a l’aportació de RuralMoncofa, hem pogut crear les jaquetes oficials del Circuit, que han sigut entregades a totes les persones participants”.

Igual ha destacat que les jaquetes-obsequi han funcionat com un incentiu que ha permés duplicar el nombre de participants en la majoria de les carreres. També ha subratllat que aquesta edició “és la primera en la qual col·laborem, i vista la bona experiència, esperem seguir treballant junts per l’esport en el nostre municipi”.

Durant l’acte de reconeixement, Arancha Igual ha fet entrega als responsables de RuralMoncofa d’una jaqueta en agraïment per la seua col·laboració. Els col·laboradors han expressat la seua satisfacció per l’impacte aconseguit i han mostrat el seu interés en continuar col·laborant amb l’Ajuntament de Moncofa en futures edicions.