Prop de 300 jugadors i jugadores formen part dels equips de l’Escola de Futbol Municipal d’Almenara i de l’Almenara Atlètic

17 equips representaran a la localitat des de querubins fins a l’Almenara Atlètic A, amb una esquadra femenina

Prop de 300 jugadors i jugadores competiran aquesta temporada en les diferents categories representant la localitat d’Almenara. En total, 291 esportistes formen part de l’Escola de Futbol Municipal d’Almenara i de l’Almenara Atlètic, amb 247 jugadors i jugadores inscrits en l’escola i 44 més que integren els dos equips amateurs de l’Almenara Atlètic.

Per equips, Almenara compta enguany amb un querubí, un prebenjamí, tres benjamins, tres alevins, dos infantils, dos cadets, dos juvenils, un femení i els dos amateurs de l’Almenara Atlètic, denominats A i B.

El passat divendres, tots els equips van ser presentats en un acte en què van participar tant els i les futbolistes com els seus entrenadors i entrenadores. La presentació va estar a càrrec de Miguel Granados i va comptar amb les actuacions del grup de Funky dirigit per Lucía Monteagudo.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat l’èxit de l’Escola de Futbol Municipal i l’Almenara Atlètic, que cada vegada atrauen més xiquets i xiquetes que volen practicar futbol a la localitat. Vicent ha desitjat una gran temporada a tots els equips i ha recordat que des de l’àrea d’Esports no sols es fomenta la competició, sinó també la formació dels esportistes, promovent hàbits saludables, ja que “practicar esport és salut i vida”.