La Biblioteca Municipal Joan Fuster d’Almenara guanya el Premi María Moliner del Ministeri de Cultura

Rebrà 2.777 euros per a invertir-los en la compra de nous llibres i col·leccions

La Biblioteca Municipal Joan Fuster d’Almenara ha sigut guardonada amb un dels premis “María Moliner” que concedeix el Ministeri de Cultura i Esport per la promoció de la lectura i les campanyes realitzades. El premi compta amb una dotació econòmica de 2.777,77 euros, que s’invertiran en la compra de llibres i col·leccions per a ampliar el fons que disposa la biblioteca pública d’Almenara, segons marca la normativa del premi.

El projecte pel qual ha sigut guardonada la Biblioteca Pública  Joan Fuster d’Almenara porta per títol “la Biblioteca: col·laboradora necessària en la diversitat cultural” i en ell s’arrepleguen les activitats dutes a terme des de març de 2023 fins a juny de 2024, com són el foment de la lectura, contacontes, xarrades, visites, activitats amb els escolars, la commemoració de l’Any Estellés, juntament amb les accions dutes a terme des de l’àrea de Cultura en col·laboració amb els departaments d’Igualtat i de Memòria Democràtica.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la labor que porta a terme la Biblioteca Joan Fuster d’Almenara “no sols en el foment lector, sinó també en el foment de valors com la igualtat o la diversitat”. L’alcaldessa, ha volgut felicitar en nom de la Corporació al personal que se encarrega de la Biblioteca, així com a les regidories de Cultura, Igualtat i Memòria Democràtica, igual que a totes les persones, entitats i associacions que han col·laborat en les activitats que ara han sigut premiades i reconegudes.