El PP critica la falta d’informació sobre el nou recàrrec de la taxa d’escombraries a la Vall d’Uixó

El portaveu del PP a la Vall d’Uixó, Herminio Serra, advertix que a dos mesos de finalitzar l’any “res sabem”. Municipis com Vila-real o Benicàssim ja han informat els veïns mentres uns altres s’agrupen. “Ens preguntem a què esperen” 

El PP de la Vall d’Uixó denuncia que a dos mesos de finalitzar l’exercici fiscal de 2024, l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, la socialista Tania Baños, encara no ha informat la ciutadania sobre el recàrrec que s’imposarà per a fer front a la nova taxa d’escombraries. Herminio Serra, portaveu del PP a l’oposició, ha denunciat la falta de transparència de l’alcaldessa, assenyalant que “li hem preguntat, però continua amagant el cap”, fet que genera inquietud entre els veïns.

Segons Serra, la política fiscal del PSOE i els seus socis d’Esquerra Unida ha estat perjudicial per als habitants de la Vall, amb un “càstig constant” des de 2020, any en què es va imposar el conegut com a “tasazo”. Aquestes càrregues han anat creixent amb noves taxes, com la de l’Escola Matinera o l’ús de la piscina municipal, sense que s’hagen vist millores en els serveis prestats.

El portaveu del PP ha criticat l’arribada d’un nou impost per a la gestió de residus, afegint que “s’aplica sense el suport del Govern d’Espanya”, el qual, segons ell, “s’ha desentés de les seues obligacions”. Serra també ha acusat l’alcaldessa de no defensar els interessos dels veïns i de “practicar la política de l’estruç”, ocultant-se davant els problemes.

El PP ha reclamat que Tania Baños informe sobre aquest nou recàrrec i ha expressat la seua preocupació perquè l’Impost sobre Béns Immobles (IBI), ja amb el tipus impositiu més alt de la història, puga patir un nou increment.