Tres dies de dol oficial a La Vilavella per la defunció del primer tinent d’alcalde, Javier Mechó

La localitat de la Vilavella ha quedat consternada per la notícia de la defunció de Javier Mechó Carratalà, primer tinent d’alcalde. La Corporació Municipal comunicava la notícia aquest matí, i l’alcaldessa, Carmen Navarro Roig, feia saber la decisió de declarar tres dies de dol oficial. “El poble de La Vilavella està profundament agraït pel treball exercit per Javier a favor del municipi. Mostrem el nostre afecte i condol a la seua família i sers estimats, així com als nostres companys de Corporació”.

Les restes mortals de Javier estaran en el tanatori de Nules demà dijous a partir de les 15.00 hores i la missa exequial serà el divendres a les 17.00 hores. L’Ajuntament trasllada el seu condol a la família. Les banderes onejaran a mitja asta els tres dies de dol oficial.

També el Partit Popular de la Vilavella ho comunicava en les seues xarxes socials: “Des de el Partit Popular de La Vilavella sentim un profund pesar per la pèrdua del nostre company Javier Mechó. Primer tinent d’alcalde i membre de la corporació municipal les legislatures de 1995-1999 i 1999-2003, Javier va encapçalar la nostra llista a les últimes eleccions municipals del 28 de maig.

Li reconeixem i agraïm el treball, la dedicació i la completa entrega al nostre partit i al poble de La Vilavella. Des de la família del Partit Popular de La Vilavella volem transmetre les nostres condolences a la seua dona, als seus fills, familiars i amics. Sempre estarà al nostre record.

Gràcies per tot company. Descansa en pau”.