El PSPV acusa el PP d’utilitzar la Diputació per a difondre ‘bulos’ sobre la inversió en casernes de la Guàrdia Civil quan el Govern destina un 6.700% més que Barrachina

El secretari general, Samuel Falomir, ha denunciat que Marta Barrachina i el seu equip estan difonent afirmacions “sense fonament”, com la que l’executiu de Pedro Sánchez no inverteix en casernes, “quan la realitat és que el Govern central dedica un pressupost que és un 6.700% superior al que destina pròpia Barrachina”. “Estem parlant d’una inversió de 15 milions d’euros, una xifra històrica que es canalitza en el primer pla d’Infraestructures de Seguretat de l’Estat i que inclou la construcció i modernització de comissaries i casernes a la província de Castelló”.

Entre les principals actuacions d’aquest pla, Falomir ha destacat que actualment hi ha en marxa obres per valor de 2,2 milions d’euros a la caserna de la Guàrdia Civil a Borriana, dos milions a Segorbe i 4,2 milions en el centre penitenciari de Castelló. A més a més, es preveu la construcció de la central de policia de Vila-real, una de les més demandes i reivindicades a la província, amb una inversió de huit milions d’euros. “Marta Barrachina menteix i fa el ridícul si comparem el que inverteix el govern socialista i ella mateix, 220.000 euros”.

Falomir ha remarcat que “el PP mai s’ha preocupat per la seguretat ciutadana” i ha recordat que “van ser els successius governs del PP de Rajoy els que van tirar milers d’agents al carrer i els que van retallar fins a la pràctica desaparició el finançament per a la construcció i modernització d’infraestructures de seguretat”.

El secretari general del PSPV de Castelló ha lamentat que Marta Barrachina “siga cada vegada més ‘trumpista’ en fer dels ‘bulos’ la seua política comunicativa per a desviar l’atenció i tapar la seua incapacitat per a dirigir la Diputació, sumida ara mateix en un caos de subvencions o la plaga de mosquits que està assotant a les nostres comarques”. “És una pena que, en lloc de treballar per Castelló, el PP preferisca desinformar i generar soroll amb falsedats”.