L’Ajuntament d’Almenara organitza visites guiades gratuïtes al Castell i als Estanys per a aquest trimestre

També es duran a terme rutes pel Paratge dels Estanys i la Marjal

L’Ajuntament d’Almenara ha programat una sèrie de visites guiades gratuïtes al llarg del trimestre per a veïns, veïnes i visitants, amb l’objectiu de donar a conéixer dos dels enclavaments més destacats del municipi: el Castell i la recentment restaurada Torre Bivalcadim, així com el Paratge dels Estanys i la Marjal.

Visites al Castell i la Torre Bivalcadim La primera visita guiada al Castell i la Torre Bivalcadim tindrà lloc el pròxim diumenge, 13 d’octubre, a partir de les 9.30 h. Les persones interessades hauran de fer una inscripció prèvia al telèfon 660 568 831 (Tourist Info) perquè les places són limitades. L’activitat comptarà amb l’equip d’Arqueocas, encapçalat per José Francisco Albelda, que explicarà el procés de restauració de la torre i la història del Castell.

Els participants eixiran des de l’esplanada del Castell i recorreran l’entorn, amb una pujada i visita a l’interior de la Torre Bivalcadim en grups reduïts. Es recomana portar roba i calçat còmode, aigua i una mica de menjar per a esmorzar. Les pròximes rutes tindran lloc el 10 de novembre i el 8 de desembre, amb l’inici a les 10.00 h.

Visites als Estanys i la Marjal També s’han programat tres visites guiades al Paratge dels Estanys i la Marjal, els dissabtes 19 d’octubre, 16 de novembre i 14 de desembre, a les 10.00 h. Igual que en les altres rutes, la inscripció prèvia és necessària, i es pot reservar enviant un correu electrònic a aulanatura@almenara.es o telefonant al 679 38 98 87.

Aquesta ruta és accessible per a totes les persones, reconeguda el 2017 per la Generalitat Valenciana com la primera ruta turística accessible de la província de Castelló.

Aquestes visites ofereixen una excel·lent oportunitat per a conéixer la riquesa cultural i natural d’Almenara.