El PP d’Almenara proposa habilitar una platja per a mascotes per a l’estiu de 2025

El Grup Municipal del PP d’Almenara ha presentat una iniciativa al ple de la corporació per habilitar un espai de costa acotat per a mascotes durant l’estiu de 2025. Aquesta proposta respon a les demandes de molts veïns del municipi que, com a propietaris d’animals, desitgen poder gaudir de la platja amb les seves mascotes.

“Demaneu el que altres municipis ja tenen. Volem que l’Ajuntament d’Almenara estudiï l’espai més adequat per habilitar aquesta platja per a mascotes i que la puguem gaudir a l’estiu de 2025”, han afirmat des del PP.

El grup popular ha ofert la seva col·laboració al restant de grups polítics “per respondre a les necessitats dels nostres veïns”. “Com a membres de la corporació, hem de ser capaços de canalitzar les demandes de la població i donar-hi resposta. Aquesta és la intenció de la proposta que debatrem al ple dijous”, han afegit.

La creació d’una platja per a mascotes hauria d’estar acotada, senyalitzada i definida. “Considerem que la seva habilitació no ha de ser un impediment per a la concessió de la bandera blava. Tenim exemples que ho demostren”, han indicat des del PP.

A la seva iniciativa, també consideren la possibilitat de “fraccionar les zones de bany i delimitar una àrea per a mascotes fora de la zona afectada pel tram de platja que gaudeix de bandera blava. No volem que això afecti aquest valor afegit per al nostre litoral; volem que sigui compatible i creiem que és possible aconseguir-ho”, han conclòs des del PP d’Almenara.