Cap de setmana intens de bous al carrer amb diversos esglais

Les festes de Sant Roc a final d’aquest mes d’octubre suposaran el final de temporada de bous al carrer a la Vall d’Uixó. Ja no està el típic dissabte d’exhibició taurina que celebra cada festivitat de barri, sinò que tornen també els diumenges com el de hui en les Festes de la Pilarica, donat que el protagonisme del dissabte era per a les Festes del Roser en el barri de l’Alcudia. Però no només la Vall d’Uixó, també Moncofa i Nules participen dels bous al carrer en aquest primer cap de setmana d’octubre.

En Nules va tindre lloc un dels esglais de la jornada al ser arrollat un home per una vaca, sent necessari el seu trasllat al Hospital de la Plana, on va quedar ingressat en observació per una fractura cranial.

I en la Vall d’Uixó, un home de la Vilavella però resident a la Vall fou enganxat pel bou que s’exhibia en les festes del Roser abans de que puguera aplegar a la ratera, sent traslladat també al Hospital de la Plana. Esta persona presentava una cornada a la cuixa amb una trajectòria de 33 centímetres, i al cap li han cosit una ferida amb 6 grapes, a més de tindre 8 costelles trencades, una d’elles estellada que li va provocar un pneumotòrax, segons apunten els serveis mèdics.

A les festes del Roser i la Pilarica de la Vall s’afegiran en breu les Patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist, així com les del Cristo del Barri Carbonaire.

Feu un comentari