Nules realitza millores en el servei d’aigua potable

El regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Adrián Sorribes, juntament amb altres membres de la corporació municipal i un grup d’empresaris del Polígon Industrial la Mina, han visitat aquest matí les obres d’optimització de les instal·lacions del servei d’aigua potable, acompanyats per representants de l’empresa Facsa, responsable de la gestió del subministrament a la localitat.

Aquesta visita s’emmarca dins d’un pla d’actuació dissenyat pel consistori i l’operadora amb l’objectiu de millorar l’eficiència i la sostenibilitat del servei d’aigua, en un context d’escassetat hídrica que afecta greument tot el país.

Durant la visita, els assistents han pogut conéixer el nou grup de bombament instal·lat al dipòsit de la Mina, una infraestructura essencial que garantirà el subministrament d’aigua de màxima qualitat tant per al polígon actual com per a les àrees industrials en desenvolupament de la Unitat d’Execució 1 del Sector 5A i 5B.

Les obres realitzades inclouen la instal·lació de dues noves bombes centrífugues, capaces d’elevar 100 metres cúbics d’aigua per hora a 15 metres d’alçada, la qual cosa millorarà la pressió de l’aigua a tota la zona industrial. A més, s’ha modernitzat el quadre elèctric de la instal·lació i s’ha integrat el bombament al sistema de digitalització municipal, facilitant així una gestió més eficient dels recursos hídrics.