L’Ajuntament d’Almenara organitza activitats culturals per a celebrar el 9 d’Octubre

Les activitats seran el dissabte a la vesprada i el diumenge al matí

Aquest cap de setmana, l’Ajuntament d’Almenara ha programat diverses activitats culturals per a commemorar el 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. Els principals esdeveniments inclouran música tradicional valenciana, danses i una trobada de boixeteres.

Els actes començaran el dissabte 5 d’octubre a les 18.30 hores amb una cercavila, en la qual participaran La Llavor Dolçaina i Tabal i el Grup de Danses La Corona. El recorregut eixirà des de la Plaça de la Font fins a la Sala d’Actes del Centre Municipal de Cultura d’Almenara (Paulo Freire), on a les 19.00 hores tindrà lloc un acte amb el Cant d’Estil, música de rondalla i danses tradicionals valencianes.

El diumenge 6 d’octubre, la Plaça de l’Església serà l’escenari principal amb dos esdeveniments simultanis. A partir de les 10.00 hores, començarà la I Trobada de Boixeteres d’Almenara, mentre que a les 12.00 hores, la dolçaina i el tabal seran protagonistes amb el concert de La Llavor d’Almenara i La Huitena de Museros, dins del XXI Campanya d’Intercanvis Musicals organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i la Generalitat Valenciana.